Tanévzáró ünnepség és bizonyítványosztás az idén elmarad

Tisztelt Szülők! Kedves Diákjaink!

Az egészség védelme érdekében az idén nem tartunk tanévzáró ünnepséget és bizonyítványosztást. Három osztály kivételt jelent, mert nekik a továbbtanulásukhoz elengedhetetlenül szükséges.

A végzős 12. osztály tanulói a szóbeli érettségi vizsga befejeztével június 11-én átvették a gimnáziumi és érettségi bizonyítványaikat.

A két 8. osztály június 19-én veszi át / 8.a. 10 órai, 8.b 12 órai kezdettel/.

A többi osztály tanulói szüleikkel együtt az e-naplóban megtekinthetik a tanév végi eredményeiket. Az osztályfőnökök június 16-án és 17-én megírják a bizonyítványokat, majd ezután az iskolatitkár a páncélszekrénybe helyezi.  Szeptemberben a tanévnyitó után vagy az első tanítási napon az osztálytanítóktól a szülők átvehetik az elsős bizonyítványt a betétlappal együtt, majd aláírásukkal látják el.

A többi osztály tanulói , ha szeretnék bizonyítványukat megtekinteni, akkor szeptember első hetében a titkárságon megtehetik. /Természetesen nincs eltérés az e-napló és a bizonyítvány beírásai között/

A különböző díjak, oklevelek és jutalomkönyvek átadására a tanévnyitó ünnepségen kerül sor.

Befejezésként szeretnék köszönetet mondani a kedves Szülőknek a digitális munkarend alatt gyermeküknek nyújtott segítségükért, pedagógusaink munkájának támogatásáért.

Kedves Diákjaink!

Nektek is szeretném köszönetemet kifejezni a járvány alatti időszakban meg tapasztalható helyt állásotokért, a feladatok teljesítéséért, mely hozzájárult a sikeres tanév befejezéséhez, a záró érdemjegy megadásához, és ezáltal a továbbhaladásotok biztosításához.

A tanítás befejeztével elköszönök, kívánok Önöknek / Nektek szép nyarat, jó pihenést, tartalmas kikapcsolódást, töltekezést, erőgyűjtést a következő tanévre!

Isten áldása, szeretete, jósága, segítsége legyen Önökkel / Veletek életetek minden napján!

 

Szeretettel: Tihanyi Katalin  igazgató