Home » Iskolai élet » A szeretet összeköt

A szeretet összeköt

„A Szent Ferenc Alapítvány keretében nagyon sokan szövetséget kötöttünk szeretetből, bizalommal az élet szolgálatára. Isten kegyelmét szüntelenül érezzük, mert újabb és újabb feladatot bízott ránk, és mindig küldött társakat is, anyagi segítséget is, hogy az élet szolgálatát eredményesen tudjuk végezni.”
(Csaba testvér)

Iskolánk 7. évfolyama a Határtalanul program keretében  látogatást tesz Torockón a Dévai Szent Ferenc Alapítvány Gyermekotthonába. A Böjte Csaba testvér által működtetett otthon a szeretet, az összefogás és a remény élő és éltető szimbóluma. Az ott élő gyerekek számára adománygyűjtést szervezünk május 28-án. A hétfői áhítaton összegyűjtött perselypénzt személyesen visszük el. Meglepetésként a gyerekeknek Balaton szeletet, lufit és buborékfújót viszünk, ezeket szintén május 28-ig küldhetik be. Mindenki lehetősége szerint választhat, hogy mivel támogatja a gyerekeket.

Hálás köszönettel:

Éva Angéla, Vargáné József Annamária és Bagu Géza kísérőtanárok

Iskolánk 2016. évtől a környéken egyedülállóként, az országban 16.-ként SAKKPALOTA REGIONÁLIS REFERENCIA ISKOLA

HÍREK ARCHÍVUM

VERSENYKIÍRÁS

VERSKÉPEK KISFILM

BEST OF ESZES DANI

A MI ADVENTÜNK

KÁRPÁTALJAI GYŰJTÉS

Képes beszámoló a kárpátaljai Nagydobronyban található Irgalmas Samaritánus Református Gyermekotthon lakói számára rendezett gyűjtésünk célba juttatásáról. | RÉSZLETEK...

KISFILMEK: