Home » Hivatalos információk » Hivatalos hirdetések » Adományok Nagydobronyba

Adományok Nagydobronyba

Szeretettel köszönjük meg iskolánk diákjainak, dolgozóinak és a szülőknek, hogy pénzadományaikkal hozzájárultak a kárpátaljai Nagydobronyban lévő Irgalmas Samaritánus Református Gyermekotthon számára rendezett gyűjtésünkhöz!

Közel 70 cipősdoboznyi ajándék és 110.000 forint pénzadomány gyűlt össze!

A szülők, diákok, kollégák felajánlását sokan támogatták, akciónkhoz sokan csatlakoztak, többek között a szadai Székely Bertalan Általános Iskola, akik cipősdobozokkal és a Közhasznú Alapítvány a Fóti Ökumenikus Iskoláért, akik eszközökkel járultak hozzá kezdeményezésünkhöz! Köszönet érte!

Az ajándékokat az elmúlt hétvégén Kovács József igazgató úr vitte el Kárpátaljára. Az útról és a megajándékozottak öröméről  fényképes beszámolóval jelentkezünk, most a pénzadományokról számolunk be részletesen:

A hétfői adventkezdő áhítatokon perselyeztünk és az alábbi összegek gyűltek:

Kisalag: 25.055 .- forint

Öregfalu: 25.860 .- forint

Felső+Gimnázium: 30.450 .- forint és 284 griveny

Technikai dolgozók: 23.225 .- forint

Adventi vásár perselye: 2.760 .- forint

Összesen 110.000 .- forint és 284 griveny

A gyűjtés igéjével adunk hálát: „Egymás terhét hordozzátok és így töltsétek be a Krisztus törvényét!” (Gal 2,7)


Képes beszámoló a kárpátaljai Nagydobronyban található Irgalmas Samaritánus Református Gyermekotthon lakói számára rendezett gyűjtésünk célba juttatásáról.
Iskolánk kezdeményezéséhez a szadai Székely Bertalan Általános iskola is csatlakozott, így a nálunk összegyűlt 110.000 forintnyi pénzadomány és az ajándékdobozok mellett az ő bőséges adományukat is iskolánk igazgatója Kovács József vitte el Kárpátaljára.
A képek az útindító áhítaton, a bepakolásokkor és az ajándékozáskor készültek.
Isten áldja meg az adakozókat és a gyermekotthonban élőket egyaránt! Köszönjük mindenkinek, akik meghallották az Ige szavát: “Egymás terhét hordozzátok és így töltsétek be a Krisztus törvényét!”
Iskolánk 2016. évtől a környéken egyedülállóként, az országban 16.-ként SAKKPALOTA REGIONÁLIS REFERENCIA ISKOLA

ALAPÍTVÁNY

VERSENYKIÍRÁS

HÍREK ARCHÍVUM

FACEBOOK