Home » 2. ÉLET AZ ÖKUBAN » Beszámolók, galériák » 1.B osztály az Idősek Klubjában

1.B osztály az Idősek Klubjában

Az 1. b osztállyal éppen Luca napján, 2017. december 13-án látogattunk el a fóti Hargita utcai Idősek Klubjába. Ez már hagyomány nálunk Kisalagon, hogy minden évben egyszer vagy kétszer elmegyünk ebbe az intézménybe, ahol mindig tárt karokkal fogadnak bennünket.

Idén is kis műsorral készültünk az idős embereknek. A hangulatot a jeles nap egyik népszokásának felelevenítése alapozta meg. A „Luca, Luca, kitty, kotty kedvesen hangzott a fehér kendős iskolások szájából, a jókívánságok pedig reméljük, tényleg egészséget, bőséget hoznak minden nyugdíjas ember házába. Több karácsonyra hangoló éneket, verset is előadtak a kis elsősök. Az idős emberek érdeklődéssel hallgatták ezeket.

A műsorunkat és a rajzos ajándék átadását kis vendéglátás követte, majd a felszabadult hangulatban az elsős kislányok rögtönzött rocky bemutatót is tartottak.

Azt gondolom, a mai világban különösen fontos, hogy megteremtsük a kapcsolatot a gyerekek és az idősek világa között. Hiszem, hogy az ilyen események közelebb hozzák egymáshoz őket és ez a szemléletformálás mindkét generáció életére fontos hatással van.

Dabis-Szöllősi Anna

Iskolánk 2016. évtől a környéken egyedülállóként, az országban 16.-ként SAKKPALOTA REGIONÁLIS REFERENCIA ISKOLA

ALAPÍTVÁNY

VERSENYKIÍRÁS

HÍREK ARCHÍVUM

FACEBOOK